Dattermenighet i Etiopia

Støtte til våre dattermenigheter i Didessa-dalen i Ethiopia for 2017 og -18

Misjonsforeningen -info

Misjonsforeningen samles i Peisestua annen hver tirsdag kveld kl 1900

Fokus på misjon og godt samvær

STYRET består av:

Solveig Jølstad (leder): tlf 990 45460 og 380 95020
Mai Elin Isefjær: tlf 97516073
Berit Tønnessen: tlf 38090046
Reidun Jørgensen  (kasserer): tlf 47255865
Rigmor Einstabland: tlf 90011450
Bjørg Oustorp: tlf 41044382

Ved pianoet:       Margit Topstad

Jesus sier til sine venner:
"Som du har sendt meg til verden har jeg sendt dem til verden"
 Joh. 17.16

Misjonshilsen fra Kamerun

Kjære Kristiansand Frikirke v/ Helle Fjelde.
Tusen takk for brev i Jula, det setter vi stor pris på. Vi gleder oss til å komme hjem og håper på å kunne besøke dere. Ettersom helene er gravid J så har vi forlenget oppholdet i Kamerun til rundt slutten av april. Det innebærer at vi blir hjemme en stund i høst før vi reiser ut til Mali. Vi holder på å legge opp besøkene våre i Mai og for høsten, kom gjerne med tilbakemelding om ledige datoer.
Vi vil gjerne takke for all forbønn. Som familie har vi det godt i Kamerun. Vi trives med språkstudiene som er hovedmålet vårt dette året. Lærerne er flinke. Det betyr også mye for oss at Jonatan er i form og trives. Ellers arbeider Helene på kirkens sykehus en gang i uka, og Erling er aktiv i det lokale gospelkoret. Det er så inspirerende at misjonen her i Kamerun har vært med å starte en stor kirke med 250 000 medlemmer, ved hjelp av mange små misjonsforeninger og misjonsengasjerte menigheter rundt om i Norge. Dere gjør et viktig arbeid!
Vi hilser til dere med salme 23 : «Herren er min hyrde, jeg mangler ingen ting»
Vi gleder oss til å treffes.
Mvh Helene, Jonatan og Erling

PS – Det kommer snart et lengre fellesbrev.

Ansvarspersoner