Vår visjon > Menighetens visjonsdokument

Menighetens visjonsdokument

Her kan du laste ned powerpointpresentasjonen av menighetens visjonsdokument, dette ble presentert på menighetsmøte 28. sept og vedtatt av menigheten i samme møtet. Er senere revidert, siste utgaven er fra mars 2016

I lengre tid har eldsterådet delt visjoner og drømmer for menigheten i ulike fora; menighetsmøter, stabsmøter og eldsterådsmøter. Disse tankene er nå samlet i forbindelse med eldsterådets og stabens tur til Grosås 28. – 30. mars 2011. Vi vil her presentere retningslinjene vi vil lede menigheten ut fra så langt vi ser i dag. Vi anser dette som et vedvarende arbeid, og dokumentet vil bli redigert og omarbeidet med jevne mellomrom.

Her ligger revidert utgave fra mars 2016. I Power Point eller Word utgave

Kl 10:30. SØNDAG  27.MAI.
Kl 11:00. SØNDAG  27.MAI.
Kl 10:30. TIRSDAG  29.MAI.
Kl 08:45. ONSDAG  30.MAI.
Seniortur til Grimstad-området
Kl 16:30. FREDAG  1.JUN.
Superlight

En gang han spiste sammen med dem, påla han dem dette: «Dere skal ikke forlate Jerusalem, men vente på det som Far har lovet, det som dere har hørt av meg.

Apg 1,4-8