Vår visjon > Menighetens visjonsdokument

Menighetens visjonsdokument

Her kan du laste ned powerpointpresentasjonen av menighetens visjonsdokument, dette ble presentert på menighetsmøte 28. sept og vedtatt av menigheten i samme møtet. Er senere revidert, siste utgaven er fra mars 2016

I lengre tid har eldsterådet delt visjoner og drømmer for menigheten i ulike fora; menighetsmøter, stabsmøter og eldsterådsmøter. Disse tankene er nå samlet i forbindelse med eldsterådets og stabens tur til Grosås 28. – 30. mars 2011. Vi vil her presentere retningslinjene vi vil lede menigheten ut fra så langt vi ser i dag. Vi anser dette som et vedvarende arbeid, og dokumentet vil bli redigert og omarbeidet med jevne mellomrom.

Her ligger revidert utgave fra mars 2016. I Power Point eller Word utgave

Kl 16:30. FREDAG  22.SEP.
Superlight
Kl 19:30. LØRDAG  23.SEP.
Vox
Kl 10:30. SØNDAG  24.SEP.
Kl 12:00. ONSDAG  27.SEP.
Bronselaget
Kl 19:30. ONSDAG  27.SEP.
Støperiet

En gang han var i en av byene, kom en spedalsk mann, full av sår. Da han fikk se Jesus, kastet han seg ned med ansiktet mot jorden og bønnfalt ham: «Herre, om du vil, kan du gjøre meg ren.»

Luk 5,12-16