Vår visjon > Menighetens visjonsdokument

Menighetens visjonsdokument

Her kan du laste ned powerpointpresentasjonen av menighetens visjonsdokument, dette ble presentert på menighetsmøte 28. sept og vedtatt av menigheten i samme møtet. Er senere revidert, siste utgaven er fra mars 2016

I lengre tid har eldsterådet delt visjoner og drømmer for menigheten i ulike fora; menighetsmøter, stabsmøter og eldsterådsmøter. Disse tankene er nå samlet i forbindelse med eldsterådets og stabens tur til Grosås 28. – 30. mars 2011. Vi vil her presentere retningslinjene vi vil lede menigheten ut fra så langt vi ser i dag. Vi anser dette som et vedvarende arbeid, og dokumentet vil bli redigert og omarbeidet med jevne mellomrom.

Her ligger revidert utgave fra mars 2016. I Power Point eller Word utgave

Kl 11:00. SØNDAG  30.JUL.
Gudstjeneste på Dvergsnestangen
Kl 10:30. SØNDAG  6.AUG.
Kl 11:00. SØNDAG  6.AUG.
Kl 10:30. SØNDAG  13.AUG.
Kl 11:00. SØNDAG  13.AUG.

En av de skriftlærde, som hadde hørt på dette ordskiftet og lagt merke til hvor godt Jesus svarte, gikk bort til ham og spurte: «Hvilket bud er det første av alle?»

Mark 12,28-34