Menigheten > Givertjeneste > Frikirkens givertjeneste

Frikirkens givertjeneste

Ønsker du å bidra økonomisk til driften av Kristiansand Frikirke?

Vår menighet har et aktivt og flott arbeid med mye frivillig innsats. Det er inspirerende å se hvordan arbeidet vokser - særlig blant de yngre. Unge familier og mange barn bærer bud om store muligheter og et stort potensial for fremtiden. For å opprettholde vårt ambisjonsnivå og ta vare på dette potensialet trengs både frivillig innsats og økonomisk evne.

Frikirken har alltid løftet frem tiende som et godt bibelsk prinsipp og vi tror potensialet er stort i vår menighet. Det betyr ikke at alt man gir må gå til menigheten, men et godt bidrag burde naturlig gå hit. Givertjeneste er forbundet med velsignelse, glede og inspirasjon. Givertjeneste handler om at vi alle er forvaltere og dette temaet er noe vi alle bør ha et aktivt forhold til. Vi er 435 medlemmer i fullt medlemskap . Av disse er i dag 300 husstander faste givere over avtalegiro. Vil du også være med?

Dersom du ønsker å gi, bruk vedlagte skjema. Skriv det ut og fyll inn nødvendig informasjon, send signert skjema i lukket konvolutt til kontoret. Eller scan det og send til : Kristiansand@frikirken.no  Merkes "kasserer". Last ned skjema her

Gir du allerede fast på avtalegiro og ønsker å øke gavebeløpet pr måned? Fyll ut skjema og send inn. Last ned skjema her

Her er våre kontonummer

Driftskonto: 8220 02 86266

Byggkonto:  8220 02 86835

VIPPS:  19388

Kl 10:30. TIRSDAG  21.NOV.
Kl 19:00. TIRSDAG  21.NOV.
StrikkeCafè i peisestua
Kl 10:30. SØNDAG  26.NOV.
Kl 11:00. SØNDAG  26.NOV.
Kl 10:30. TIRSDAG  28.NOV.

Hvor kommer da visdommen fra? Hvor har forstanden sitt bosted?

Job 28,20-28