Forside > Hvordan bli medlem i Kristiansand Frikirke

Hvordan bli medlem i Kristiansand Frikirke

Slik går du fram:

Slik går du fram for å bli medlem i Kristiansand Frikirke:

1)      Utmelding fra det kirkesamfunn du er medlem i i dag. Dette for å unngå å være medlem i to kirker på en gang.

a)      Dersom du er medlem i Den Norske Kirke:

i)        Last ned utmeldingsskjema (merk at det er eget skjema for barn) på kirken.no på denne siden: http://www.kirken.no/?event=doLink&famID=3173

ii)      Send til ditt lokale kirkekontor. Din adresse i Folkeregisteret bestemmer hvilket kirkekontor du skal kontakte. (Altså ikke der du ble døpt eller vokste opp.)

iii)    Du får utmeldingsattest i posten. Ta med utmeldingsattesten og kopi av dåpsattest til kontoret i byen eller lever til pastor.

b)      Dersom du skal overføres fra en annen Frikirke, kan du be menighetskontoret i denne menigheten sende overføringsskjema til vårt kontor (Kristiansand Frikirke, Tollbodgt.64, 4614 Kristiansand eller kristiansand@frikirken.no).

2)      En av pastorene avtaler en samtale med deg og evt. din familie. Ta gjerne en prat med pastor i forkant av prosessen med utmelding, dersom du lurer på hva Frikirken står for eller hvilke forventninger medlemskapet gir.

3)      Du vil bli tatt opp som medlem og helst ønsker vi å presentere våre nye medlemmene på en gudstjeneste. Dette for å synliggjøre innmeldelsen og for at medlemmer skal bli klar over nye medlemmer og kan ønske dem velkommen. (Hvis du ikke er døpt fra før, vil det arrangeres dåp)

Dersom du lurer på noe, ta kontakt!
Harald Eikeland            harald.eikeland@frikirken.no  92427640
Hilde Grøthe                hilde.grothe@frikirken.no eller 47914292
Stein Arve Graarud      steinarve@mac.com   eller 41324263
Endre Sagedal             endre.sagedal@frikirken.no   eller 94010309

Kl 16:30. FREDAG  22.SEP.
Superlight
Kl 19:30. LØRDAG  23.SEP.
Vox
Kl 10:30. SØNDAG  24.SEP.
Kl 12:00. ONSDAG  27.SEP.
Bronselaget
Kl 19:30. ONSDAG  27.SEP.
Støperiet

En gang han var i en av byene, kom en spedalsk mann, full av sår. Da han fikk se Jesus, kastet han seg ned med ansiktet mot jorden og bønnfalt ham: «Herre, om du vil, kan du gjøre meg ren.»

Luk 5,12-16