Musikkskolen > Om Frikirkens Musikkskole

Om Frikirkens Musikkskole

Kristiansand Frikirkes musikkskole har som mål å utruste mennesker
til tjeneste innen sang og musikk, i menigheten og i Guds rike for øvrig.
Vi ønsker å bidra til at elevene blir glade i musikk, at de lærer
å beherske et instrument og at de ser verdien av dette.
Men først og fremst, - ”Musikk ska byggas utav glãdje”

De som underviser skoleåret 2014/2015 er:

Sang: Marit Lid Skorstad
Piano: Marie Strandli Pedersen, Mark Candasamy og Helene Stulien
Bass/Gitar: Kjell Tore Myre
Trommer: Helge Ask

NYHET høsten 2015: Bandskole med Sindre Sannes!

Her vil elevene få opplæring i rigging, samspill og utøving på eget instrument. Sindre har sinn utdanning fra Høgskolen i Staffeldstgate i Oslo, UiO og UiA. Han har gitar som hovedinstrument, men har også god erfaring som bandlærer, så her håper vi mange vil være med!

Bandskolens tilbud:

Band I:

5 øvelser- onsdager kl. 17.30- 19.00, 2 fremføringer.

Datoer: 26.08, 16.09, 07.10, 04.11, 25.11

Band II:

10 øvelser onsdager 16.00-17.30, 2 fremføringer.

Datoer: Alle onsdagene i september, oktober og november (minus 23.09, 30.09, 21.10. og 18.11)

De færreste av oss blir konsertpianister eller sangere på fulltid, men de fleste har glede av å kunne beherske et instrument. Vi ønsker å gi elevene muligheten til å lære å mestre sitt instrument ved ukentlig en-til-en undervisning. Undervisningen er 30 minutter pr uke og koster kr 180,- pr gang. Musikkskolen følger grunnskolens skolerute. Ved avslutningen av hvert semester legger vi opp til en elevkonsert hvor foreldre, søsken og besteforeldre inviteres. Her får vi vist hva vi har jobba med den siste tiden. Dessuten er det en fin og uformell måte å øve seg på å opptre for andre. Når elevene har blitt tryggere på instrumentet sitt utfordrer vi de som har lyst til å være med å spille/synge på litt andre arrangementer, det være seg gudstjenester, møter eller andre sammenkomster.

Høres dette spennende ut? Ta kontakt her for nærmere informasjon, eller fyll ut eget søknadsskjema for å søke om plass.

Kl 10:30. TIRSDAG  12.DES.
Kl 19:00. TIRSDAG  12.DES.
Misjonsforeningen
Kl 12:00. ONSDAG  13.DES.
Formiddagstreff
Kl 18:00. LØRDAG  16.DES.
Vox, bryllupsfest
Kl 10:30. SØNDAG  17.DES.

Men Herrens dag skal komme som en tyv. Da skal himmelen forgå med et rungende drønn, elementene skal komme i brann og bli fortært, og jorden og alle gjerninger som er gjort på jorden, skal komme fram i lyset.

2 Pet 3,10-14