Musikkskolen > Om Frikirken Musikkskole

Om Frikirken Musikkskole

Frikirken Musikkskole har som mål å utruste mennesker til tjeneste innen sang og musikk, i menigheten og i Guds rike for øvrig. Vi ønsker å bidra til at elevene blir glade i musikk, at de lærer å beherske et instrument og at de ser verdien av dette.
Men først og fremst, - ”Musikk ska byggas utav glãdje”

De som underviser skoleåret 2018/2019 er:

Sang: Kristin Dahl
Piano: Johan Nøkland Lund og Helene Stulien Lauen
Gitar: Mathias Lunde
Trommer: Sondre Rasmussen

De færreste av oss blir konsertpianister eller sangere på fulltid, men de fleste har glede av å kunne beherske et instrument. Vi ønsker å gi elevene muligheten til å lære å mestre sitt instrument ved ukentlig én-til-én undervisning. Undervisningen er 30 minutter pr uke og koster kr 180,- pr gang. Musikkskolen følger grunnskolens skolerute. Ved avslutningen av hvert semester legger vi opp til en elevkonsert hvor foreldre, søsken og besteforeldre inviteres. Her får vi vist hva vi har jobba med den siste tiden. Dessuten er det en fin og uformell måte å øve seg på å opptre for andre. Når elevene har blitt tryggere på instrumentet sitt utfordrer vi de som har lyst til å være med å spille/synge på litt andre arrangementer, det være seg gudstjenester, møter eller andre sammenkomster.

Høres dette spennende ut? Ta kontakt her for nærmere informasjon, eller fyll ut eget søknadsskjema her for å søke om plass.

Kl 10:30. SØNDAG  19.AUG.
Kl 11:00. SØNDAG  19.AUG.
Kl 10:30. TIRSDAG  21.AUG.
Kl 19:00. TIRSDAG  21.AUG.
Misjonsforeningen
Kl 10:30. ONSDAG  22.AUG.

Da spurte Peter: «Herre, er det oss du sikter til med denne lignelsen, eller gjelder den for alle?»

Luk 12,41-48