Forside > Ønsker du å ha en oppgave i menigheten?

Ønsker du å ha en oppgave i menigheten?

Det er meningsfullt å gjøre noe meningsfullt og Frikirken bugner av meningsfulle oppgaver. Hos oss står dugnadsånden sterkt. Har du lyst til å bidra med noe, vil vi gjerne komme i kontakt med deg.

En polsk venn av meg, Jan Tomasz Rogala, har jobbet blant de fattige i Russland i mange år. I landsbyen der han og familien bodde var det vanlig å stjele strøm. Dette var enkelt - men farlig. Alt man trengte var å koble en kabel til det offentlige strømnettet, så hadde familien all den strømmen de trengte.

En dag Jan Tomasz var ute og gikk fikk han se en bekjent som sto og reparerte en strømførende kabel med bare nevene. Noe sånt hadde han aldri sett før, så han gikk nærmere for sjekke dette ut nøyere. Da russeren fikk se ham, ropte han høyt at at han ikke måtte komme nærmere. Da ville de begge være i livsfare. Russeren forklarte ham at siden han sto på en tykk gummiplate, var han utenfor fare, siden strømmen ikke fant en vei ut av ham. Hvis Jan Tomasz hadde kommet for nær, ville strømmen finne sin vei gjennom de begge - og ned i bakken. Dette ville sannsynligvis drepe de begge. Russeren var i kontakt med store mengder strøm - uten å merke noe!

Paulus skriver i sitt brev til Efeserne at den samme kraften Faderen brukte på å reise Jesus opp fra de døde, bor i oss som tror. Denne veldige kraften merkes ikke hvis vi ikke gir den videre. Gudskraften, som bor i oss, merkes kun når vi gir den videre. Det er derfor viktig å finne vår tjeneste. Vår hensikt.

Hva vil han bruke oss til? Hvilke gaver har han gitt oss?

Noe av det flotteste med Frikirken er at det er mange som engasjerer seg. Vi er en menighet med mange eiere. Det siste året har givertjenesten økt betraktelig (selv om ikke er helt i mål). Junior har fått mange flere voksenledere. Konfirmantene er velsignet med 7 ledere. Speideren har, for første gang på lenge, nok ledere.

Det er likvel mange plasser som står tomme. Skattkammeret trenger flere som kan undervise. Vi trenger noen som kan være med å vaske kirka et par timer hver 8. uke. Besøkstjenesten trenger også mennesker som kan besøke syke og ensomme. Dirigenten i Jubilo slutter til høsten. Har du ingen tjeneste, vil vi derfor gjerne få kontakt med deg. Hvis alle gjør det de trives med og er gode til, fylles alle plassene på “laget”.

Da Herren kalte Abraham, sa at han ikke bare at han skulle velsigne ham, men gjennom ham skulle alle jordens slekter velsignes. Han ble velsignet for å bli til velsignelse.

Det er ved å gi at vi får. Det er ved å velsigne andre at man selv blir velsignet. Hva er dine sterke sider? Hva gjør du best? Hva kan du gi? Det er ved å være i tjeneste at du kjenner oppstandelseskraften!

Gud gjør uvanlige ting med og gjennom vanlige mennesker.

Ønsker du å bidra med noe, kan du kontakte oss her eller ved å fylle ut skjemaet nedenfor.

Beskrivelse av den enkelte oppgave finner du her

* Navn:
Lovsang
Vedlikehold av kirken
Kommentar:
(felter merket med * er obligatoriske)

Kl 11:00. SØNDAG  30.JUL.
Gudstjeneste på Dvergsnestangen
Kl 10:30. SØNDAG  6.AUG.
Kl 11:00. SØNDAG  6.AUG.
Kl 10:30. SØNDAG  13.AUG.
Kl 11:00. SØNDAG  13.AUG.

En av de skriftlærde, som hadde hørt på dette ordskiftet og lagt merke til hvor godt Jesus svarte, gikk bort til ham og spurte: «Hvilket bud er det første av alle?»

Mark 12,28-34