Forside > Påskespillet - audition.

Påskespillet - audition.

Påskespillet – LYS, LYS LEVENDE

Forestillinger: Kristiansand Frikirke lørdag 28. – søndag 29. mars, -billetter på checkin.no

Hei alle sammen! Nå er vi snart i gang med påskespillet igjen, og i den anledning ønsker vi å invitere alle barn/unge fra 1. -10. klasse til å være med som landsbybarn/ungdom.

Vi vil ha øvelse i frikirka hver tirsdag fra 16.30-17.45 fra og med 4. februar, og det selges pannekaker i kafeen vår før øvelsen for de som vil spis en lett middag først. Dersom dette er noe for deg, så send en mail til paskespill@gmail.com innen fredag 24. januar og si at du vil være med som barn/ungdom.

EKSTRA AUDITION

Kristiansand Frikirke tirsdag 21. Januar kl. 16.30-18.00.

For deg som ønsker en ekstra utfordring inviterer vi til AUDITION på de fire barnerollene. Vi trenger to gutter og to jenter mellom 8-12 har lyst til å både synge, danse og snakke masse J

De heldige som plukkes ut, vil få manuskriptet i god tid før øvelsene, slik at  de kan det meste utenat før øvelsene begynner.  Øvelsene blir mandag og tirsdag i hele mars fra 17.30-20.00, og det er viktig at du kan komme på alle disse. Den siste uken øver vi også på fredag.

Dersom dette er noe for deg, så kan du sende en mail til paskespill@gmail.com innen fredag  17. januar og si du vil på audition. Da vil du motta de to sangene dere skal synge. Dere vil bli delt inn i grupper på 5-8 personer som kommer inn sammen, og dere kan bli spurt om å synge noe alene dersom dere synes det er greit. I tillegg vil vi ha noen enkle dramaøvelser.

Vi gleder oss til å møte dere J

Hilsen Ellen, Jon, Bjørg, Hilvi, Line og alle de andre i komiteen

Audition Påskespillet

Kl 10:30. ONSDAG  22.JAN.
Kl 12:00. ONSDAG  22.JAN.
Seniorforum
Kl 19:30. LØRDAG  25.JAN.
VOX
Kl 10:30. SØNDAG  26.JAN.
Kl 11:00. SØNDAG  26.JAN.

Han måtte reise gjennom Samaria,

Joh 4,4-14